WIJ GEVEN HET VOORBEELD

2 TIMES BRANDSTORE
Haal die kwaliteitskledij uit je kleerkast!

Wij zijn een enthousiast team die jouw kledij met veel respect als nieuw behandelen. We hebben meer dan 10 jaar expertise in de 2dehands branche, en geloven dan ook heel erg in de nieuwe manier van verkoop via onze winkel en facebook. Ons motto is “Beautiful Clothes Should Be Loved Again!”

Trendy, hedendaagse 2dehands merkkleding: fris gewassen en in perfecte staat. Dit wil zeggen dat de kledij geen enkel spoor van gebruik mag vertonen en maximum 2 jaar oud mag zijn. Oudere en versleten kledij horen niet thuis in onze trendy tweedehandswinkel.

2TIMES bepaalt de prijs en hanteert correcte inkoopprijzen. Wij zoeken de originele nieuwprijs op via het internet en raadplegen de officiële websites van de merken.
Wij houden rekening met verschillende factoren om de prijs te bepalen: onder andere de staat van het artikel, ‘bouwjaar’ en vraag&aanbod. Door onze jarenlange ervaring weten we ook welke kledingstukken onze vaste klant op de kop willen tikken.

We nemen per jaar meer dan 10.000 stuks aan en verkopen meer dan 90% van de ingenomen kledij. De uitbetaling gebeurt wanneer de kledingstukken zijn verkocht.

De kledij die je binnenbrengt, hangt hier in consignatie en dit is volledig gratis. Wat doen wij dan allemaal gratis voor jou? Wij screenen en prijzen de kledij en voorzien alle kledij van een anti-diefstal label. De kledij hangt mooi uit in onze winkel per maat en kleur. En wij gaan zelf nog iets verder: wij posten elke dag ook heel wat foto’s op onze facebookpagina. Enkel indien je vroegtijdig jouw kledij komt afhalen, reken wij 10% administratiekosten aan.

Die vervaldatum staat steeds duidelijk vermeld op je inname borderel. Na die datum gaat deze kledij naar een goed doel.

Wij verkopen alle hedendaagse en trendy merken. Onze klanten zijn steeds op zoek naar: Caroline Biss – Elisabetta Franchi – First – Filou – Julia June – Maan – Marccain – Lee & Me – Natan – Paule Ka – Pinko – Max & Co – Valentino Red – Ralph Lauren. Wij hebben meer dan 200 merken in ons aanbod. Als je twijfelt, mail of bel ons gerust.

Je komt gewoon langs bij ons in de winkel en wij betalen je onmiddellijk uit.

Je bent al klant: elke dag kan je kledij afzetten in onze tweedehands winkel. Dit kan in een plastic tas/wasmand of doos. Je kan jouw kledij wel NIET OP KAPSTOKKEN binnenbrengen.
Ben je nog géén klant? Graag een afspraak zodat we genoeg tijd kunnen voorzien om onze werking uit te leggen.
Wij benadrukken ook dat versleten en oude kledij niet thuis hoort in onze moderne tweedehandswinkel.

REDEFINING FASHION

Mooie recente merkkledij en unieke designerstukken vind je voor een fractie van de nieuwprijs. Zo kan je met veel minder budget, veel meer variatie hebben in jouw garderobe. En garderobe van uitstekende kwaliteit. Reeds gedragen? Ja, maar dat zal je bij de streng gescreende kledij bij 2TIMES niet zien. Een dame met smaak heeft dit kledij vol enthousiasme aangekocht, daarom onze Slogan: ‘Beautiful Clothes Should Be Worn Twice’

Je bent hier altijd vrijblijvend welkom om te snuisteren en te passen. Onze vaste klanten komen meerdere malen per week langs, soms ook gewoon om een babbeltje te slaan. Wij dringen ons nooit op en alleen als je 100% zeker bent van je aankoop zijn wij tevreden. Veel langskomen is dus de boodschap tot succes.

Elke week screenen wij honderden kledingstukken die we dan nog dezelfde dag in onze winkel hangen. Een ruim en sterk variërend aanbod dus met elke week nieuwe 2dehands merkkleding aan een zeer scherpe prijs. Wij volgen het modeseizoen en ook bij ons vind je dus solden tijdens januari en juli.

Wij hebben meer dan tweehonderd merken in ons bestand. Topmerken die we momenteel binnen hebben zijn Elisabette Franchi, Il Gufo, River Woods, Scapa, Liu Jo, M Missoni, Paule ka en zoveel meer.

Gemiddeld hebben we rond de 1500 stuks op voorraad. Jaarlijks passeren er meer dan tienduizend hippe 2dehands kledingstukken over onze toonbank.

Gemiddeld is tweedehands merkkleding 75% tot 80% goedkoper dan de nieuwprijs. Ja, je leest het goed! Een kleedje van Natan kost bij 2TIMES 95 a 135 euro terwijl een blouse van River Woods of van Liu Jo meestal minder kost dan 30 euro!

REDEFINING STYLE

2TIMES is een tweedehandskleding winkel in hartje Veurne. Van de Appelmarkt verhuisden we naar de Zuidstraat. De nieuwe winkel is nu gelegen in de winkelstraat.

Bij 2TIMES vind je een ruim aanbod dameskledij in zeer goede staat tegen een zeer scherpe prijs. Naast kledij hebben we ook accessoires, schoenen, handtassen, riemen en juwelen in ons aanbod. Alle kledij hangt zeer overzichtelijk per maat voor nog meer shoppingplezier.

Iedereen kan bij ons terecht met recente en hippe kledingstukken uit het vorig seizoen. Wij screenen elk kledingstuk en hangen het dezelfde dag in de winkel. Door onze ervaren aankoopselectie krijgt 90 % van deze kleding een nieuwe eigenaar. Elke dag komen er nieuw kledingstukken en accessoires binnen. Zo blijft het aanbod verrassend en de moeite waard om regelmatig binnen te springen.

Vintage/tweedehands is ook in bij de grote couturiers en modegoeroes. En ook wij volgen de mode op de voet en helpen je graag bij jouw styling en brengen zo oud en nieuw tot een mooi geheel.

Wij pushen nooit: Ben je niet 100% overtuigd van het kledingstuk, spring dan de week erop eens binnen. Wij hebben namelijk de luxe dat we meer dan tienduizend artikels per jaar verhandelen. Enkel indien je supertevreden bent met je aankoop, voelen wij ons goed.

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.

Bezoek ook onze facebookpagina